De 3e Heukelumse
KERST EXPERIENCE

 

Kosterman Hoveniers en Ploon Craft gaan deze kerst samen nóg een keer uitdaging aan! Na de geslaagde eerste 2 versies van de Heukelumse Kerst Experience voorgaande jaren, kunnen wij niet wachten om in de week van 24 Novermber 2023 weer klaar te staan met de mooiste kerstbomen, decoratie en kerstarrangementen.

Van 24 november tot en met 24 december kun je bij onze KERST EXPERIENCE terecht voor verschillende soorten kerstbomen, kerstarrangementen en kerstboeketten. Diverse leuke kerstdecoraties en accessoires, cadeautjes en verschillende kerstpakketjes.

Wij hebben verschillende soorten bomen in diverse maten in het assortiment, zowel in pot als gezaagd.
Voor de gezaagde bomen zijn bij ons ook die geweldige Easyfix standaards te koop. De Easyfix is een eenmalige aanschaf, waar je elk jaar opnieuw plezier van hebt!
De gezaagde kerstbomen zijn voorzien van een gat in de stam, waardoor de boom op een Easyfix-standaard áltijd recht staat. En door het makkelijk met water te vullen reservoir ook mooi prachtig blijft.

Tevens kunnen wij voor bedrijven leuke en decoratieve kerstpakketten naar wens samenstellen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Kortom, alles wat je zoekt voor die heerlijke donkere dagen onder 1 dak.